Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses

Micrològic, des de 1988 al vostre servei.

Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses. Actualment més de 2500 empreses confien en els nostres serveis.

Treballem amb empreses de qualsevol punt de l'estat.

Us aportem solucions en:
- Programes de gestió, ERP i CRM.
- Internet, web, e-commerce, dominis i gestió de correu electrònic.
- Gestió documental.
- Escaneig i comptabilització automàtica de factures.
- Servei tècnic.

Podeu veure més informació sobre la nostre empresa a www.e-micrologic.com o quedar-vos en aquesta web per ampliar la informació sobre solucions en software per empreses.  

 

DISTRITO K - mPYME Autoventa

mPYME AUTOVENDA, és una solució que completa les grans avantatges dels nostres programari de mobilitat mPYME. Gràcies a aquesta nova incorporació, hem dotat a les nostres solucions dels processos més exigents i necessaris en la gestió diària dels nostres clients.

DISTRITO K - mPYME Autoventa

Creï rutes, assigni clients, i defineixi pre-comandes amb els productes habituals... Treballeu amb un catàleg totalment visual i tàctil, des d'un mòbil o tablet. Generi comandes (o albarans, o factures) contemplant les condicions comercials de cada client de manera que s'evitin els errors. Emmagatzemi la signatura del client un cop finalitzada l'operació i realitzi els cobraments... i tot això actualitzant-se en el seu ordinador central en temps real.

Disposi d'utilitats com visualitzar les últimes vendes (desglossades per setmanes si ho desitja) del client que està visitant per detectar canvis en els seus comportaments de compra o directament afegir aquests productes a la comanda, anoti en el nostre CRM les visites amb les seves impressions i que es programin nous contactes de seguiment o fins i tot que visualitzi la ubicació de client mitjançant Google Maps i permet que el guiï fins al destí.

 

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top