Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses

Micrològic, des de 1988 al vostre servei.

Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses. Actualment més de 2500 empreses confien en els nostres serveis.

Treballem amb empreses de qualsevol punt de l'estat.

Us aportem solucions en:
- Programes de gestió, ERP i CRM.
- Internet, web, e-commerce, dominis i gestió de correu electrònic.
- Gestió documental.
- Escaneig i comptabilització automàtica de factures.
- Servei tècnic.

Podeu veure més informació sobre la nostre empresa a www.e-micrologic.com o quedar-vos en aquesta web per ampliar la informació sobre solucions en software per empreses.  

 

La importància de la gestió i comunicacions online

A dia d’avui és més important que mai disposar de solucions empresarials de gestió i comunicacions online, que permetin adaptar-se a les necessitats concretes de cada sector i de cada organització, que siguin fàcils d’implementar i que permetin gestionar online el dia a dia de les PIMES.

La importància de la gestió i comunicacions online

Micrològic és una empresa situada a Olot amb més de 30 anys d’experiència, especialitzada en programes de gestió ERP i CRM, i capaç de donar solucions d’internet i webs, de gestió documental online, d’escaneig i comptabilització de factures, i també un servei tècnic àgil i eficaç.

Actualment ja hi ha més de 2.500 empreses petites i mitjanes de Catalunya que confien en les solucions en noves tecnologies que ofereix Micrològic, que compta amb un molt bon equip humà i tècnic, un gran coneixement i experiència en el sector, que sumats la ràpida de capacitat de resposta de l’empresa i al compromís de qualitat, la fan capaç de respondre a les necessitats de múltiples sectors com el comerç electrònic, l’hostaleria i restauració, les obres i construcció, les assessories, etc.

Micrològic és especialista en dos tipus de softwares de gestió: els programes de gestió d’Informàtica3 i els softwares ERP-CRM de DistritoK. Això garanteix poder donar la millor solució i el millor assessorament en la implementació del millor programa per cada tipus de negoci, a més a més en en cas de creixement es pot migrar a un software ERP – CRM per Pimes de forma fàcil i traspassant tota la vostra informació.

També hi ha un servei de suport online amb assistència tècnica pel programa de gestió, i consultoria per resoldre dubtes o implementar noves millores en el software ERP – CRM. Ara més que mai cal que cada empresa asseguri la seva gestió online de forma segura, fàcil i àgil.

 

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top