Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses

Micrològic, des de 1988 al vostre servei.

Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses. Actualment més de 2500 empreses confien en els nostres serveis.

Treballem amb empreses de qualsevol punt de l'estat.

Us aportem solucions en:
- Programes de gestió, ERP i CRM.
- Internet, web, e-commerce, dominis i gestió de correu electrònic.
- Gestió documental.
- Escaneig i comptabilització automàtica de factures.
- Servei tècnic.

Podeu veure més informació sobre la nostre empresa a www.e-micrologic.com o quedar-vos en aquesta web per ampliar la informació sobre solucions en software per empreses.  

 

Més funcionalitats del software SQL-PYME

En aquest post volem continuar explicant més funcionalitats del software SQL-PYME que permetran una total adaptació a cada empresa i a cada sector.

Més funcionalitats del software SQL-PYME

La traçabilitat és una funcionalitat que permet definir i assignar il·limitats paràmetres als productes o serveis, com per exemple talles i colors, lots i caducitat o números de sèrie per facilitar i millorar el control d’estocs, així com tots els processos de compra i vendes realitzats. També hi ha possibilitat de definir un codi de barres automàtic per cada combinació única de possibilitats d’una característica determinada, la qual cosa us simplifica moltíssim i la feina i elimina possibles errors humans.

Amb la funcionalitat dels compostos es podrà millorar el control de l’estoc, amb la possibilitat de definir els kits habituals o muntatges a mida pels clients, imputant productes a tants nivells de desglossament com calguin i veient els costos de cada subnivell.

El software ERP – CRM també permet realitzar processos de fabricació personalitzats o en sèrie, definir i planificar les diferents fases de producció, imputar matèries primes, personal i maquinària, i obtenir anàlisis de desviacions de costos, gestionar subcontractacions de fabricació, etc.

També hi ha un apartat que permet enregistrar el procés administratiu relacionat amb les reparacions i incidències dels clients, generant pressupostos i ordres de reparació, imputant els consums de materials, ma d’obra i maquinària, així com l’emissió automàtica de factures.

Hi ha la possibiltiat de controlar totes les fases d’un projecte, des de la generació de pressupostos, passant per la planificació i imputació de despeses fins la certificació de les diferents fases d’execució i la seva corresponent facturació.

És molt adequada pels temps actuals la funcionalitat de poder accedir a tota la informació de l’organització des de diferents tipus de terminals mòbils, podent realitzar processos d’auto venda, picking de magatzem, reparacions a casa dels clients, etc..., així com connectar les diferents delegacions amb la central, compartir informació de l’estoc dels productes en temps real, etc.

El software SQL-PYME també disposa d’un TPV tàctil avançat, una eina personalitzable i capaç d’adaptar-se a qualsevol sector. En el software ERP es pot definir l’aspecte de les botoneres tàctils i les dades a enregistrar en funció de les necessitats de CADA empresa, ja sigui una botiga, vàries botigues o una cadena d’establiments. Inclou opcions per automatitzar l’intercanvi de dades entre la central i les botigues associades per tal de no haver de duplicar feina i evitar errors humans.

El software SQL-PYME es pot adaptar a la perfecció a les necessitats de la vostra empresa, voleu més informació?

 

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top