Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses

Micrològic, des de 1988 al vostre servei.

Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses. Actualment més de 2500 empreses confien en els nostres serveis.

Treballem amb empreses de qualsevol punt de l'estat.

Us aportem solucions en:
- Programes de gestió, ERP i CRM.
- Internet, web, e-commerce, dominis i gestió de correu electrònic.
- Gestió documental.
- Escaneig i comptabilització automàtica de factures.
- Servei tècnic.

Podeu veure més informació sobre la nostre empresa a www.e-micrologic.com o quedar-vos en aquesta web per ampliar la informació sobre solucions en software per empreses.  

 

Solucions d’internet

A Micrològic també tenim solucions d’internet, ja fa més de 20 anys, des del 1977, que creem pàgines web, botigues online, i també oferim serveis de registre de dominis, de correu electrònic i d’e-mail marketing.

Solucions d’internet

A través de gpisoftware hem creat un servei propi per desenvolupar pàgines web i també catàlegs de productes i/o serveis online, que compten amb un gestor de continguts per poder pujar i modificar textos i/o fotos, i també amb un enllaç al programa de gestió.

També oferim la creació i preparació de botigues online amb panell d’administració per poder gestionar totes les imatges i els continguts, i amb possible connexió a aplicacions externes amb base de dades o amb el programa de gestió, d’aquesta manera es poden rebre directament les comandes a aquest programa a través del nostre e-commerce.

Un valor afegit que tenim és que som registradors de dominis, i això vol dir que ens encarreguem del registre sense que hi hagi cap intermediari, i seguint els criteris més estrictes del sector.

Us podem ajudar a decidir quina pot ser la plataforma de correu electrònic que millor es pugui adaptar a les vostres necessitats, sigui Google for work, Office 365, o servidors GPI SOFTWARE, i també podem configurar-la en els vostres dispositius i deixar-la a punt per començar a treballar.

Per completar totes aquestes solucions d’internet també gestionem campanyes d’e-mail marketing, una forma eficaç per poder enviar correus electrònics a múltiples receptors, i creant campanyes d’una manera fàcil, àgil i ràpida, permetent també poder analitzar els resultats de cada campanya amb estadístiques clares i detallades.

El més important per nosaltres és poder oferir exactament la solució online que cada petita o mitjana empresa, i que cada projecte necessiti, per poder ajudar a la gestió empresarial, sempre de forma personalitzada i pensant en facilitar les coses als nostres clients.

 

MÉS INFORMACIÓ?

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top