Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses

Micrològic, des de 1988 al vostre servei.

Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses. Actualment més de 2500 empreses confien en els nostres serveis.

Treballem amb empreses de qualsevol punt de l'estat.

Us aportem solucions en:
- Programes de gestió, ERP i CRM.
- Internet, web, e-commerce, dominis i gestió de correu electrònic.
- Gestió documental.
- Escaneig i comptabilització automàtica de factures.
- Servei tècnic.

Podeu veure més informació sobre la nostre empresa a www.e-micrologic.com o quedar-vos en aquesta web per ampliar la informació sobre solucions en software per empreses.  

 

Solucions online de gestió comercial

Des de Micrològic tenim solucions online amb programes de gestió comercial i software ERP-CRM, que s’adapten a les necessitats de cada sector, i que faciliten la gestió de la vostra organització perquè disposen d’una capacitat de personalització integrada.

Solucions online de gestió comercial

Tenim programes de gestió ERP-CRM de Distrito K, que tenen totes les funcionalitats i la capacitat d’adaptació d’un gran software ERP, i que necessiten molt poc temps per posar-los en marxa, ja que no necessiten treballar sobre equips informàtics de prestacions molt grans, això els fa més accessibles a les PIMES de diferents sectors.

Aquests programes permeten gestionar online aspectes tan important com les compres, les vendes, la tresoreria, la traçabilitat i composició dels productes, el procés de fabricació, les reparacions, la gestió dels projectes, la mobilitat, el TPV, L’SQL Commerce, i també la gestió de la informació dels clients.

També disposem de GESCO 3, un programa de gestió que és especialment intuïtiu, molt fàcil d’usar, totalment personalitzable i que a més inclou un CRM. Permet triar, depenent les necessitats de cada empresa, entre programa de facturació, control de magatzem, gestió de compres, gestió d’ordres de treball, escandalls, procés de fabricació i finalment integració amb una pàgina web de comerç online.

El programa GESCO 3, ha estat creat i pensat, per poder solucionar de forma àgil i pràctica, temes tan essencials com el control de l’estoc, la facturació, les compres, la gestió de fabricació, la confecció de pressupostos, la preparació de comandes i albarans, la gestió de la fabricació, consums i ordres de treball, trameses de mercaderies i control dels cobraments i pagaments, de tot tipus de PIMES.

Es tracta d’un programa que ajuda a millorar la gestió global de les organitzacions i que també administra una Gestió de Contactes (CRM), per fer el seguiment de totes les accions comercials i de les noves oportunitats de venda que puguin sorgir. També permet la tramesa directe de tots els documents via correu electrònic per agilitzar la comunicació, i realitza la comptabilització automàtica d'assentaments al programa CONTA3.

 

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top