Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses

Micrològic, des de 1988 al vostre servei.

Som especialistes en solucions informàtiques i de comunicació per empreses. Actualment més de 2500 empreses confien en els nostres serveis.

Treballem amb empreses de qualsevol punt de l'estat.

Us aportem solucions en:
- Programes de gestió, ERP i CRM.
- Internet, web, e-commerce, dominis i gestió de correu electrònic.
- Gestió documental.
- Escaneig i comptabilització automàtica de factures.
- Servei tècnic.

Podeu veure més informació sobre la nostre empresa a www.e-micrologic.com o quedar-vos en aquesta web per ampliar la informació sobre solucions en software per empreses.  

 

SQL-Obres o projectes

L’SQL Obres o projectes és un software especialment pensat pel sector de la construcció, es tracta d’una programa de gestió que permet preparar pressupostos, planificar l’obra i imputar costos a cada cosa, treballar en les certificacions, i també en la facturació i comptabilitat.

SQL-Obres o projectes

És un software tan complert que permet importar bancs de preus del sector de la construcció, i també dades que estiguin en format BC3 per facilitar l’intercanvi amb altres programes de construcció.

L’SQL-Obres possibilita analitzar totes les dades i també els recursos utilitzats, les desviacions de costos, certificacions i retencions, agenda de seguiment, gestió documental de plànols, contractes i molt més. També inclou tota la gestió comercial de compres, vendes, agenda i CRM.

Es poden confeccionar pressupostos a mode d’arbre, i es poden definir capítols i partides de forma senzilla, també es poden entrar els mesuraments i descomposicions, a part de poder realitzar canvis de preus, tant a nivell de costos com de vendes i marges de benefici. També es poden definir diferents formats d’impressió pels pressupostos, i també per qualsevol altre document, depenent dels requeriments de cada client.

En aquest software SQL es pot definir el quadre de personal, maquinària, materials i subcontractacions, i es poden establir agrupacions per grups o categories. Per cada recurs es poden fixar costos i horaris específics dins del propi programa de costos de construcció i projectes, així com analitzar les imputacions als projectes i obres juntament amb altres tipus d’incidències. També és possible controlar les hores dels operaris, dies de vacances, etc.

També permet avançar la planificació d’execució de les partides de cada projecte i dels seus recursos associats, de manera que es pot analitzar la informació tan amb números com amb gràfiques. També inclou un informe de necessitats que mostra els materials i recursos previstos per cada projectes, així es poden saber fàcilment quines son les necessitats per cada fase de l’obra o projecte i realitzar, i les comandes que caldrà fer.

Inclou tot un mòdul de gestió de compres a proveïdors, des de la petició d’ofertes, confecció de comandes a proveïdors, recepció del materials en el vostre magatzem o directament a les obres, recepció de les factures de compres, gestió de pagaments, previsió de pagaments i enllaç automàtic amb la comptabilitat.

També es poden imputar els consums reals des del mateix albarà de compra i enregistrar els parts de treball del personal, consums de maquinària, subcontractacions, etc. Així es pot conèixer amb exactitud les desviacions sobre les quantitats i imports previstos en el pressupost i saber els marges de benefici reals per cada partida o capítol que detalleu.

Es tracta d’un SQL molt complert que també té apartats per certificar i facturar, per controlar la tresoreria, per gestionar la documentació, i fins i tot inclou un mòdul d’agenda i CRM.

 

MÉS INFORMACIÓ?

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top