Solucions sectorials en programes de gestió i software ERP-CRM

Solucions sectorials en programes de gestió i software ERP-CRM.

Software de gestió empresarial per a tots els sectors

Programes ERP – CRM sectorials que s’adapten a les necessitats de professionals, empreses, pimes, comerços i hostaleria gràcies a la seva capacitat de personalització integrada.

Programes específics per assessories sempre actualitzats, fiables, amb un preu de manteniment realment econòmic i amb un excel·lent servei de suport post-venda. 

Software de gestió documental amb digitalització de documents  homologada per l’agència tributària i programa d’escaneig i comptabilització automática de factures.

Solucions en Internet, pàgines web, e-mail màrqueting i comerç electrònic enllaçat amb programa de gestió o ERP – CRM. Gestió de dominis i correus.

 

 

Gestió Comercial

Gestió Comercial

Programes de gestió comercial i software ERP – CRM que faciliten la gestió de la vostra empresa.

ERP-CRM

SQL-PYME

Programa de gestió

GESCO3 D

Gestió Magatzem

Gestió Magatzem

Software de gestió empresarial de control de magatzems integrat dins del  programa de gestió o ERP – CRM, amb possibilitat de treballar amb ubicacions úniques o múltiples, mòdul de Picking i molt més.

ERP-CRM

SQL-PYME

Programa de gestió

GESCO3 C

Gestió de Projectes o d’Instal·lacions

Gestió de Projectes o d’Instal·lacions

Software ERP – CRM pel control de projectes o instal·lacions de qualsevol tipus.

ERP-CRM

SQL-OBRAS o PROYECTOS

REGISTRE DE LA JORNADA LABORAL

REGISTRE DE LA JORNADA LABORAL

Software de gestió de temps de treball, una eina fàcil i intuïtiva de control d'hores dels seus empleats. Timenet posa  a l'abast de qualsevol empresa un sistema de control horari mitjançant el qual podreu gestionar de forma fàcil les hores de treball dels vostres empleats, els calendaris laborals de l'empresa i ajustar-se a la llei del treball amb el registre de la jornada laboral.

 

TIME.NET

VEURE NOU VÍDEO

ENTREVISTA LA VANGUARDIA

ENTREVISTA A EL PAÍS

ENTREVISTA A CATALUNYA RÀDIO

ENTREVISTA A ONDA CERO

 

Botigues i Supermercats

Botigues i Supermercats

Programes per la gestió de botigues totalment personalitzables que s’adapten a qualsevol tipus de comerç o cadenes d’establiments.

ERP-CRM

SQL-TPV

PROGRAMES DE GESTIÓ

TERVEN3

Comerç Electrònic

Comerç Electrònic

Web de comerç electrònic amb opció d’integració amb el vostre ERP – CRM. Permet tant la venda entre empreses (comerç B2B) com la venda a client final (comerç B2C).

 

SQL-COMMERCE

 

WEB.NET COMMERCE

Obres i Construcció

Obres i Construcció

Software de gestió empresarial específic per empreses de construcció, permet controlar la gestió d’obres, pressupostos, planificació, imputació de costos, certificacions, facturació i comptabilitat. Importa bancs de preus de construcció, pot intercanviar dades amb altres programes de construcció en format BC3 (per exemple Presto).

ERP-CRM

SQL-OBRAS o PROYECTOS

Distribució

Distribució

Software ERP - CRM i  programes de gestió pel sector de distribució amb mòduls funcionals que us permetran cobrir totes les vostres necessitats d’una forma totalment integrada.

ERP-CRM

SQL-PYME

 PROGRAMES DE GESTIÓ

GESCO3 D

Fabricació

Fabricació

Programes ERP – CRM i software de gestió empresarial per fabricació que ofereixen una integració completa dels processos de fabricació amb el control de magatzems, la gestió comercial i administrativa.

ERP-CRM

SQL-PYME

PROGRAMES DE GESTIÓ

GESCO3 E

Assessories

Assessories

Una completa solució de programes per assessories, comptabilitat, fiscalitat, nòmines i seguretat social, facturació, administració de finques, escaneig i comptabilització automàtica de factures, integració amb els programes dels vostres clients i molt més.

PAQUET DE PROGRAMES INTEGRATS PER ASSESSORIES

CONTA3

FISCAL3

NOMINA3

GESCO3 B

DIFS AUTOFORM

Administracions de finques i lloguers

Administracions de finques i lloguers

Programes de gestió d’administració de finques per la gestió de comunitats de propietaris i administracions de finques i lloguers.

ERP-CRM

SQL-FINCAS

SOFTWARE DE GESTIÓ

FINCA3

Immobiliàries

Immobiliàries

Programes ERP – CRM per administració de finques que integren les tres facetes:

- Vertical: Lloguer d'immobles.
- Horitzontal: Comunitats de propietaris.
- Agències Immobiliàries.

ERP-CRM

SQL-FINCAS

Serveis

Serveis

Programes de facturació, programes de comptabilitat i software de gestió empresarial ERP- CRM multisectorial, totalment personalitzables que inclouen totes les funcionalitats que necessiten les empreses de serveis.

ERP-CRM

SQL-PYME

PROGRAMA DE GESTIÓ

GESCO3 B

Bars i Restaurants

Bars i Restaurants

Programes de gestió de restaurants, cafeteries i bars que us permetran agilitzar la gestió del vostre establiment. Podreu configurar el TPV tàctil, tenir actualitzada la vostra carta, els menús, confeccionar escandalls, controlar la caixa i els cambrers, canviar fàcilment els preus, emetre factures simplificades i factures per empreses des del mateix TPV  i molt més.

ERP-CRM

SQL-CAFFE

PROGRAMA DE GESTIÓ

RESTA3

Hotels i Cases Turisme Rural

Hotels i Cases Turisme Rural

Software de gestió empresarial per a la gestió d’hotels, allotjaments de turisme rural i apartaments turístics, planning d’ocupació reserves, ocupació check-in, càrrecs, facturació, registre de viatgers, taxa turística, estadístiques i molt més.

SOFTWARE DE GESTIÓ

HOTEL3

Càmpings

Càmpings

Programes de gestió de càmpings, allotjaments de turisme rural i apartaments turístics, planning d’ocupació reserves, ocupació check-in, càrrecs, facturació, registre de viatgers, taxa turística, estadístiques i molt més.

SOFTWARE DE GESTIÓ

CAMPI3

Professionals i autònoms

Professionals i autònoms

Programes de facturació i programes de comptabilitat per professionals i autònoms de qualsevol sector que us ajudaran a millorar la vostra gestió, la vostra cartera de cobraments i pagaments i opcionalment enviar dades al vostre assessor.

SOFTWARE DE GESTIÓ

GESCO3 B

Comptabilitat

Comptabilitat

Programes de comptabilitat per tot tipus d'empreses, des de petits negocis i autònoms fins a empreses de qualsevol règim fiscal.

Amb opció de confecció de models fiscals per les empreses que ho necessitin i enllaç amb els programes de gestió i software ERP - CRM de la resta de solucions sectorials.

ERP COMPTABILITAT

SQL-CONTA

SOFTWARE DE COMPTABILITAT

CONTA3

Gestió Documental

Gestió Documental

- Digitalitzeu i organitzeu ràpidament qualsevol informació que rebeu o que genereu a la vostra empresa.

- Gestioneu i assegureu  la CONFIDENCIALITAT dels documents limitant l’accés a la informació en funció de cada usuari.

- Guanyeu TEMPS a l’hora de LOCALITZAR qualsevol informació en qüestió de segons.

- Estalvieu COSTOS d’impressió i d’arxiu dels documents.

- Augmenteu PRODUCTIVITAT generant fluxos de treball automàtics a partir dels documents i molt més ...

+INFO

Comptabilització automàtica de factures

Comptabilització automàtica de factures

- Software de digitalització i reconeixement automàtic de factures amb comptabilització automàtica amb les principals comptabilitats del mercat.

- Indispensable per assessories que porten comptabilitats o empreses que reben un important volum de factures.

- Inclou un potent gestor documental.

+INFO

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top